Evangeliet - Ukrainska

Послання Великодня!
 
Бог помирає на кривавому хресті, щоб примирити людину з собою, чи може це бути драматичніше? Саме любов є рушієм цієї дивовижної події, як сказано: «Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне». Тут ми простежуємо причину, чому Ісус добровільно пройшов дорогу страждань на дереві Хреста, щоб людина не «загинула, але мала життя вічне».
 
Давайте повернемося до початку. Людина створена для духовного і сімейного спілкування з Богом. Вона збунтувалася і хотіла бути власним богом; отрута егоїзму, гріха і зла забруднила людську природу, про що яскраво свідчить світ і його історія. Погляд у будь-яку газету стає переконливим. Гріх є злочином проти Божих заповідей і волі, і хто, наприклад, не брехав, не обмовляв, не крав, не поводився з кимось погано, не був нелюбовним або егоїстичним. Ця отрута дає внутрішню порожнечу і невдоволення, оскільки людина тепер вийшла за межі того, для чого вона була створена, контакт і спілкування з джерелом життя просто перервано.
 
Але Ісус прийшов до нас. Син Божий боляче простягнув руки на Хресті, ніби хотів обійняти дірявий світ, але грубі цвяхи пронизали руки і ноги Спасителя, наші гріхи Ісус взяв на себе, як гігантський магніт, так, наші гріхи були бичування римлян, що до крові побило спину Учителя, і удар молотка, який закріпив Господа цвяхами на Хресті. Бог Отець дозволив цьому статися, тому що покарання було покладено на Нього. Ісус збирався вирішити «проблему гріха» та її жахливі наслідки раз і назавжди, щоб кожна людина могла отримати прощення своїх гріхів і примиритися з Богом.
 
Сам Ісус поніс покарання за наші гріхи замість нас. Це, як у притчі, якщо ви вчинили багато серйозних злочинів у суспільстві, і ви стоїте перед судом і вас засуджують до тортур і вбивства, щоб спокутувати ваші злочини, але потім хтось виступає перед суддею і каже: «Я беру його покарання на себе замість нього», і ти йдеш абсолютно вільним. Ісус зробив це для нас, щоб ми могли бути виправдані і помилувані в день розплати і суду, і мати вічне життя на небесах.
 
Ми не можемо заслужити це спасіння, наприклад, торгуючи з Богом, неможливо стерти наше зле, егоїстичне життя добрими справами. Гріх має бути примирений, ціна сплачена повністю і понесене покарання, щоб відбутися вічне правосуддя; Це зробив Ісус з любов’ю до нас на Хресті. Спасіння є безкоштовним даром Божої благодаті. Ми звертаємося до Бога, визнаємо нашу потребу в Ісусі та Його спасінні та віримо. Тоді, у цьому виборі віри та сповідання, відбувається диво, людина народжується знову духовно з відновленими стосунками з Богом, духовним спілкуванням, яке наповнює нас миром і радістю, ковдрою любові над нашою замерзлою душею. І розп’ятий Бог, Ісус на Хресті, який воскрес із мертвих на третій день і живий, каже нам: «Ласкаво просимо додому, моя люба дитино…
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0